Preokret: Mandatar Milošević ili Marić?

Domagoj Milošević je, uz Zdravka Marića, najozbiljniji HDZ-ov kandidat za novog mandatara, sazneje RTL Direkt.

rtl / 10. Juni 2016

 Zdravko Marić je već nekoliko dana poznat kao HDZ-ov novi nestranački mandatar, a poznato je i to da HDZ ima još nekoliko kandidata, no njihova imena nisu izašla u javnost.

Tokom jučerašnjeg dana spominjali su se ministri Tomislav Tolušić i Oleg Butković, ali vrh stranke smatra da Marić i Milošević imaju najviše iskustva i međunarodnih finanijskih kontakata što bi u sljedećim nedjeljama moglo biti izuzetno važno.

Da priča o Miloševiću kao izglednom kandidatu drži vodu dokazuje i sinoćnji sastanak između njega i Karamarka u jednom zagrebačkom hotelu. Trka do saborske većine Iz HDZ-a zadnjih nekoliko dana uporno ponavljaju da imaju saborsku većinu, a HDZ-ov Franjo Lucić juče je rekao da će većinu imati najkasnije danas.

Sinoć u emisiji Otvoreno taj je rok, doduše, malo prolongirao rekavši da će većinu imati kroz dan dva, ali je naglasio da tu ne računa vikende. Јuče poslijepodne SDP-ov Ranko Ostojić rekao je da je njegova stranka počela prikupljati potpise za raspuštanje Sabora i da će se sve znati vrlo brzo.


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.