Pretučenom treneru FK "Radnik" prijetili i pištoljem

Večeras oko 19.15 minuta na Gradskom stadionu pretučen je trener Radnika Slavko Petrović, nakon što je upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju te da to nije dozovoljeno.

BUKA portal / 16. Maj 2020

Na Petrovića je nasrnuo muškarac, najprije ga udarivši nekoliko puta pesnicom, da bi nakon toga na njega potegao pištolj, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

- Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači, da bi trenirali te da rekretivcima nije dozvoljen pristup. Posebno je to sada bitno u ovo vrijeme kada smo imali ovu pandemiju, čime smo pokušali zaštiti igrače od virusa korona.

Nakon što je jedno vrijeme odluka kriznog štaba Grada Bijeljine o zabrani korištenja terena bila poštovana, ponovo je Gradski stadion postao okupljalište brojinih posjetilaca.

Večeras sam došao na stadion da završim neke poslove, a pošto sam primjetio veliki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam se da se udalje sa centralnog terena. Jedan od njih prišao mi je, udario me nekoliko puta pesnicom, prijetio pištoljem, prislonivši mi ga uz tijelo. Sve se to odigralo veoma brzo a nakon što smo ovaj incident prijavili policiji, napadač je po mojim informacijama uhapšen, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini trener Radnika Slavko Petrović, koji je upućen u bijeljinski Dom zdravlja na ljekarski pregled.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.