Prvenstvo RS u kik boksu u disciplinama LOW KICK i KICK LIGHT

Prvenstvo Republike Srpske u kik boksu u disciplinama LOW KICK i KICK LIGHT i to u svim starosnim kategorijama održaće se 17. novembra

BUKA portal / 08. Novembar 2018

Prvenstvo Republike Srpske organizuje kik boks klub "Sveti Georgije Banja Luka", a pod budnim okom WAKO asocijacije kik boks saveza Republike Srpske.

Ljubitelji i simpatizeri ovog sporta moći će tokom cijelog dana od 11 časova ujutro pa do poslijepodnevnih časova uživati u borbama na tatamiju i u ringu.

Najbolje finalne borbe u disciplini low kick održaće se od 19 časova kao uvod u "Spartan Fight Night 3". Pred početak večernjeg programa predsjednik kik boks saveza Republike Srpske gospodin Slobodan Radovanovic Vrle će službeno proglasiti prvake Republike Srpske za 2018-u godinu.

Mladi sportisti koji će učestvovati na prvenstvu svakodnevno treniraju u svojim matičnim klubovima i koji se takmiče širom Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona, Evrope i sveta i na taj način sklapaju mozaik svoje buduće borilačke karijere.

WAKO asocijacija je najjača asocijacija na svijetu i grad Banja Luka će imati tu čast da 17.11.2018. godine okupi najbolje kik boks klubove i njihove predstavnike u Republici Srpskoj.

Prvenstvo će se održati u dvorani "Obilićevo", ulaz će biti besplatan.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.