Radončić: Izetbegović najveća lažovčina u jugoistočnoj Evropi

Predsednik SBB Fahrudin Radončić izjavio je da lider SDA Bakir Izetbegović u ozbiljnim političkim krugovima važi za "najveću lažovčinu u jugoistočnoj Evropi".

Srna / 03. April 2017

 Radončić je rekao da ga ne tangiraju Izetbegovićevi komentari o njegovoj političkoj nedosljednosti, odbacivši ih kao netačne.

 

- Bez lažne skromnosti, SBB i ja važimo kao ljudi i političari poznati po tome da držimo reč i radimo na osnovu date reči i kao industrijalci i kao političari - naglasio je Radončić.

 

Radončić je istakao da će SBB sve učiniti da se nastave infrastrukturni radovi, gradnja auto-puteva, toplovoda Kakanj, te dalja izgradnja Sarajeva.

 

- Potpuno ćemo ignoristi Izetbegovića, što uostalom čini i njegova stranka. On je opterećen istragama o političkim ubistvima i mislim da je njegova sva energija i mozak, pa i destrukcija okrenuta u tom smeru - ocenio je lider SBB.

 

Predsednik SDA Bakir Izetbegović rekao je da ne veruje da će Radončić i SBB u ovoj godini napustiti vlast, ali da je takav razvoj situacije moguć u proleće 2018. godine uoči izborne kampanje.

 

- Ne mogu predvideti ponašanje Radončića, jer on jedan dan radi i govori jedno, a drugi dan sasvim suprotno. On menja stavove i raspoloženja na dnevnoj bazi - rekao je Izetbegović.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.