RAMS - PATRIOTS 3:13 Brady i Patriotsi dobili najčudniji Super Bowl u istoriji

NEW ENGLAND Patriotsi pobijeidli su Los Angeles Ramse 13:3 u 53. Super Bowlu i došli do šestog naslova pobjednika NFL-a.

BUKA portal / 04. Februar 2019

Trebala je to biti spektakularna utakmica dva najbolja napada u ligi i Super Bowl koji će se pamtiti godinama. Pamtit će se, ali kao Super Bowl s najmanje poena od 1973. godine i kao Super Bowl u kojem je Tom Brady (21/35, 262 yds, 0 TD, 1 INT) ušutkao i one zadnje kritičare i sad je bez ikakve rasprave najveći igrač u istoriji.

Nije mu ovo bila najbolja utakmica u karijeri. Nije ni u 100 najboljih u karijeri. Ali, kad je bilo bitno i kad je trebalo učiniti nešto da se utakmica prelomi, Brady je opet napravio svoje. U čudnoj utakmici Patriotsi su vodili šokantnih 3:0 na poluvremenu field goalom Gostkowskog deset minuta prije kraja druge četvrtine. Jared Goff (19/38, 229 yds, 0 TD, 1 INT) odigrao je ispod svakog nivoa, nisu ni Brady i društvo bili ništa bolji i, u biti, jedini igrač koji je došao na utakmicu bio je nevjerojatni Julian Edelman koji je u jednom trenutku sam imao više osvojenih jardi (93) od cijelog napada Ramsa (72) i bio je proglašen MVP-jem.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.