Reakcija trenera Dinama hit na internetu: VAR je obično s.anje, ma gospođo, nebitno, recite VAR je cirkus !

DINAMO - ŠAHTAR 3:3 u nevjerojatnoj utakmici četvrtog kola skupine Lige prvaka. Dinamo je do posljednje minute imao prednost 3:1 za pobjedu vrijednu proljeća u Europi. I prosuo je. 

BUKA portal / 07. Novembar 2019

Dinamov trener Nenad Bjelica komentarisao je šokantni meč za HTV:

Dojam nakon šokantne završnice?

Zaslužili smo pobjedu, bili smo bolji. Čestitam dečkima.

Rano ste i jeftino primili gol nakon čega ste promijenili taktiku?

Kod prvog primljenog gola smo loše stajali na terenu. Ispala nam je ne samo obrana, nego i veza. Ali općenito smo slabo stajali na terenu, ne samo prilikom tog gola. Nakon što smo primili gol prešli smo na 4-2-3-1 i bolje smo izgledali. Morali smo to napraviti jer oni su nas razvlačili po krilima, a očekivali smo ih u centrali. Promjenom taktike željeli smo im se zavući između linija.

Sporne situacije s Petkovićem i Ademijem u kaznenom prostoru?

Ako ne žele gledati to, što će nam taj VAR! Ja uvijek govorim da je VAR obično s*anje! Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj. U Italiji je tek najveći cirkus! I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite onda VAR! Ja sam apsolutno protiv VAR-a, on ubija emocije, ubija nogomet.

Kako ste u sudačkoj nadoknadi izgubili veliku prednost 3:1?

Oni su sve bacili u napad. Tako su iz jednog centaršuta zabili, a onda je došao i taj penal.

Komentar na penal za Šahtar?

Zašto imamo VAR? Kada u ovoj situaciji sudac prvo svira za faul na Taisonu, a onda vraća na nešto drugo, ali na ono što nije bilo, a to je prekršaj Đire. Da se razumijemo, prekršaj Teophilea na Taisonu je bio i to je bio čisti penal, ali stvar je u tome da je sudac gledajući snimku to okrenuo i dao penal za drugu situaciju, u tome je stvar! VAR je cirkus i nešto skandalozno! Rekao sam to kada sam radio u Poljskoj, evo i sada ću u Hrvatskoj i u Ligi prvaka. 

 

Ništa se nije smirio ni na konferenciji za medije. Prevoditeljica koja je prevodila pitanja hrvatskih novinara Bjelici te njegove odgovore nije razumjela jedno pitanje pa je novinara zamolila da ga ponovi.

Bjelica ju je na to živčano sasjekao. "Ma nije uopće bitno, gospođo! Cirkus, VAR je cirkus. Prevedite im to!" odbrusio je Dinamov trener nervozno vitlajući rukama. 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.