Rekordan broj čitalaca portala BUKA!

Sadržaj portala BUKA otvorilo je skoro 9,5 miliona čitalaca do kraja novembra ove godine, što predstavlja rast od skoro 20% u odnosu na prošlu 2020. godinu

BUKA / 29. Novembar 2021

 

Portal BUKA bilježi i sveukupan rast posjete pa je tako zabilježeno 2 miliona više otvorenih pojedinačnih ulazaka na sajt u odnosu na isti period prošle godine.

Rast bilježi i video produkcija naših sadržaja na društvenim mrežama pa smo tako za samo šet dana u novembru naši video materiali imali su preko pola miliona pregleda, što predstavlja rast od 360 % u odnosu na prethodnu sedmicu.

Za samo šest dana naš sadržaj na društvenim mrežama imao je preko 2 miliona interakcija, što je novi postavljeni rekord u praćenom periodu od sedam dana.

Podsjetimo, portal BUKA našao se drugu godinu zaredom na listi 30 nominovanih za najbolji informativni portal u regionu u 2021. godini.

Glasanje publike je počelo i traje još dva dana

Izbor najboljeg informativnog portala u regionu po četvrti put organizuje Media daily, jedini specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju, a link na kojem možete dati svoj glas je OVDJE.

Podsjetimo, naš portal zauzeo je prošle godine 6.mjesto u ovom izboru.

Portal BUKA zauzeo je čak drugo mjesto kada su u pitanju ocjene žirija.

U ovoj godini portal BUKA realizovao je regionalno uspješnu kampanju protiv govora mržnje "HEJT Sloveni, još ste živi", koju je širom regije pogledalo više od 10 miliona korisnika.


 

 


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.