Rekreativna zona Banjaluke opominje pred tužbu: Ako pročitate vijest da je jedno lice poginulo na spomeniku, nemojte da bude da nismo upozorili!

Rekreativci objavili ozbiljno upozorenje

Buka / E.P. / 12. Mart 2018

Članovi Rekreativne zone Banjaluka na svojoj su Facebook stranici objavili opomenu pred tužbu zbog sve učestalijeg penjanja građana na Spomenik na Banj brdu/ Šehitlucima, te zbog nemara institucija koje su nadležne za njegovo održavanje.

"Još jedno upozorenje za građane koji se penju na spomenik, a i za nadležne institucije koje su Odlukom o zaštiti spomenika zadužene za održavanje spomenika (Vlada RS - Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju) , a samim tim pravilnog korišćenja spomenika i bezbjednost građana! Nakon ovoga više nećemo ponavljati!", piše u poruci RZBL koja već duže vrijeme upozorava na ozbiljnost i opasnost posljedica zbog penjanja na spomenik na Banj brdu" napisali su oni na svojoj FB stranici.

Kako su napisali, ukoliko dođe do nesrećnog slučaja "članovi banjalučke inicijative najavili su da će pokrenuti tužbu protiv nadležnih institucija i tražiti odgovornost"

"Da ne kažete da nismo upozorili na vrijeme. Vrijeme je sada pred nama! Smatrajte ovo kao opomenu pred tužbu", navode u Rekreativnoj zoni Banjaluka.

Kako su dodali, lajkovi će pokazati šta o ovome misle Banjalučani.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.