Republika Srpska dobija prvi autorizirani Apple servis

BUKA portal / 17. Januar 2020

Republika Srpska danas dobiva svoj prvi autorizovani Apple servisni centar u Banjaluci, na adresi Kralja Petra Karađorđevića 99a pod imenom “Mekline”. Kompanija koja to omogućava je otvorila prvi Apple centar u jugoistočnoj Evropi, jos davne 1996.

Napominjemo da certifikacija “autorizirani Apple servis” (Apple Authorized Service Provider) zvanično uvodi standardizaciju internacionalne Apple podrške i u RS: 

“To znači da izuzetne pogodnosti Apple podrške od sada obuhvataju i RS teritoriji, uvodeći između ostalog “Apple Quality program” koji garantuje servisiranje kao i ekstenziju garancije za sve prepisane uređaje. 
(Provjerite odmah da li Vaš Apple uređaj spada u neki od Quality Programa putem ovog linka: https://support.apple.com/exchange_repair). Posebno bismo istakli da svakako nudimo besplatnu dijagnostiku svih Apple uređaja, te popravak isti dan u slučaju potrebe zamijene dijela. Svi zainteresovani mogu doći upoznati nas u našu poslovnicu i dobiti odgovore na licu mjesta o svim proizvodima od autorizovanog stručnog kadra.”, poručili su iz Mekline. 

Više informacija možete pronaći na društevnim mrežama, a upite za servis, prijave slanja na servis i termin zakazati na https://mekline.ba/appleovlasteniservis/
 


Buka preporuka

Nauka i tehnologija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.