Sa večerašnjeg okupljanja otac poručio: Dokažite da je David Dragičević lopov, narkoman, da se ubio. Dokažite i ja ću se ovdje javno ubiti"

Davor Dragičević, Davidov otac je na večerašnjem okupljanju rekao da je od institucija do sada dobio samo tužbu za klevetu, te da od iduće sedmice i sam početi podnositi prijave za klevetu, te prijave za krivično djelo skrivanje dokaza i za saučesništvo u zločinu.

Buka/T.Č. / 08. Juni 2018

 Ponovio je da ne traži ništa više nego dvije riječi - istinu i pravdu.

„Kada ste tako pametni dokažite da je David Dragičević lopov, narkoman, da se ubio. Dokažite i ja ću se javno ubiti ovdje da sperem ljagu sa svog imena i imena svoga sina“, rekao je večeras Davor Dragičević.

Ovom prilikom se zahvalio svima koji mu već više od dva mjeseca daju podršku, a zahvalio se i pripadnicima MUP-a  i Tužilaštva koji mu takođe u sve većem broju daju podršku.

„Dobijam iz Tužilaštva sve veću podršku, hvala svim častim ljudima u MUP-u i Tužilaštvu“, rekao je Dragičević.

Napomenuo je da će sutra boraviti u Beču, gdje će u 18 časova biti održan veliki skup: PRAVDA ZA DAVIDA, DŽENANA I SVU NAŠU DJECU.

Kako su naveli orgnizatori ovog skupa na FB stranici „prethodnim masovnim okupljanjem, koje je održano 19.05. privukli smo ogromnu pažnju kako austrijske tako i široke evropske javnosti. Medijske kuće iz raznih dijelova Evrope su stupile sa nama u kontakt i već potvrdile svoje prisustvo 09.06.“

Na večerašnjem skupu u Banjaluci bio je i novinar britanskog Daily Maila, kome se Dragičević zahvalio. 

„Kada vi ćutitete cjeli svijet će znati imena zločinaca i ubica“, rekao je.

Nakon Davorovog govora uslijedila je pjesma “Klinac iz geta”, tokom koje su prisutni svih uzrasta, podigli šake visoko u vazduh. Refren su zajedno pjevali.

I na današnjem okupljanju čitana su anonimna pisma građana koji svih proteklih dana daju podršku Davidovoj porodici.

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.