SAZNAJEMO: Nema nastavka sjednice Skupštine Grada Banjaluka, na koronu pozitivno još odbornika

Sjednica Gradske Skupštine neće biti nastavljena, jer je PCR testovima utvrđena pozitivnost kod još nekoliko banjalučkih odbornika, nezvanično saznaje BUKA

BUKA / E.P. / 13. Oktobar 2021

Foto: BUKA

 

Prma našim informacijama, utvrđena je pozitivnost i među odbornicima i među novinarima, nakon što je juče prekinuta Sjednica Skupštine grada. Saznajemo da je kod velike većine utvrđen negativan PCR nalaz, ali ne postoje uslovi za nastavak sjednice.

Sjednica Skupštine grada se odgađa do daljnjeg a razlog je što je testiranje pokazalo je šest osoba pozitivno na virus korona, od čega tri odbornika, saopšteno je iz kabineta predsjednika Skupštine grada.

Testiranje će biti ponovljeno u četvrtak, saznajemo.

Podsjetimo, Sjednica Skupštine grada Banjaluka prekinuta je juče nakon saznanja da je odbornik Dragoslav Topić pozitivan na virus korona.

"Nakon potvrde da je odbornik Topić koji je juče prisustvovao skupštinskom zasjedanju pozitivan na virus, prekinuli smo sjednicu. Obavili smo konsultacije, nemamo uslove da se nastavi ovo skupštinsko zasjedanje. Ekipa iz Doma zdravlja je došla ovdje da testira sve odbornike", rekao je predsjednik Skupštine Mladen Ilić nakon prekida Skupštine

 

 


Buka preporuka

Politika

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.