"Senke nad Balkanom 2": Pletikosić dobija novog partnera, inspektor Tane se povlači iz policije. Ili, ipak, ne?

Inspektor Tane koga glumi Dragan Bjelogrlić odlučio je da se povuče iz policije. “Zapravo će to gledaoci da vide da li je stvarno ili ne", kaže glumac Andrija Kuzmanović

BUKA portal / 01. Januar 2019

Nastupajuću 2019. godine između ostalog će obeležiti i dolazak druge sezone uspešne serije Dragana Bejlogrlića "Senke nad Balkanom".

Snimanje je počelo u novembru, a za sada znamo da se radnja izmešta nekoliko godina posle dešavanja iz prve sezone, u 1934. godinu i vreme atentata na kralja Aleksandra.

Mladi glumac Andrija Kuzmanović, koji igra inspektora Pletikosića, gostujući na N1 je otkrio i još nekoliko (sitnih) detalja.

“Mi se bavimo tim Beogradom tada, i jako je trilerovski napisana druga sezona i znam kad sam pročitao prve dve, tri epizode, i kad sam se našao sa nekim društvom, rekao sam: 'Žao mi je što ne mogu da vam pričam, ali hoću da eksplodiram, rekao bih vam o čemu se radi'. Baš je u tome čar - da tek pogledaju kad bude izašlo”, rekao je Kzumanović.

Njegov lik inspektora Pletikosića u novoj sezoni ima i novog partnera, jer je inspektor Tane koga glumi Dragan Bjelogrlić, odlučio da se povuče iz policije.

“Zapravo će to gledaoci da vide da li je stvarno ili ne. Tako da krećemo u neka nova razrešenja misterioznih ubistva koja zaista jesu misteriozna”, kaže Kuzmanović.

Mladi glumac je rekao i da će gledaoci imati prilike da saznaju nešto i o manje poznatim istorijskim ličnostima.

“Sad će Marija Oršić definitnvo biti jedna od interesantnih osoba”, poručio je Kuzmanović.

U prvoj sezoni je veliki broj likova ubijen.

“Mislim da smo do druge, treće epizode svi tu. Kasnije kreće žustro i onako trilerovski, što ja generalno najviše volim. Ne smem da pričam dalje, ali biće dosta interesantno...”, rekao je Kuzmanović.


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.