Sin ministra nije vozio auto vlade

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i ministar Dragan Bogdanić najoštrije su demantovali informacije da je njegov službenim vozilom Vlade Republike Srpske izazvao udes u sinoć u Tesliću.

BN / 20. August 2018

Iz Ministarstva je saopšteno da su se sva službena vozila ovog ministarstva sinoć nalazila u garaži Administrativnog centra Vlade i da nijedno nije učestvovalo u bilo kakvoj saobraćajnoj nezgodi.

"U tekstu su iznesene notorne laži i konstrukcije. Nikola Bogdanić, sin ministra Bogdanića, nakon što mu je vozač u drugom automobilu oduzeo pravo prvenstva, a što je dokumentovano u policijskom zapisniku, doživio je saobraćajnu nesreću sinoć u Tesliću, vozeći automobil marke tuareg, 2006. godište, u vlasništvu svoje majke, Bogdanićeve supruge", navedeno je u saopštenju.

Iz Ministarstva napominju da je njihov službeni automobil iste marke - tuareg, registarskih oznaka "A75M275", 2011. godište, u to vrijeme bio parkiran u garaži Administrativnog centra Vlade.

Iz policijskih izvora BN TV je sinoć dobila informaciju da je u Tesiću kod benzinske pumpe se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice povrijeđeno i prebačeno u dobojsku bolnicu.

Takođe, nam je rečeno da je u toku policijski uviđaj i da je vozilo marke  "Tuareg" koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u vlasništvu Vlade RS, odnosno ministarstva zdravlja, a kojim je, prema tim tvrdnjama, upravljao sin ministra zdravlja Nikola Bogdanić.

 

BN

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.