SPEKTAKL KOJI NE SMIJETE PROPUSTITI: Gipsy Kings by Andre Reyes u Banjaluci

Koncert "Gipsy Kings by Andre Reyes" biće održan 21. februara u Sportskoj dvorani Borik sa početkom od 20 časova.

BUKA portal / 10. Februar 2020

 

Krajem sedamdesetih braća André i Nicolas Reyes, sinovi priznatog flamenco umjetnika Josea Reyesa, osnovali su grupu Gipsy Kings te ubrzo postali vrlo cijenjeni muzičari i tražena muzička atrakcija u cijelom svijetu. “Gipsy Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. godine proveo je 40 sedmica na top ljestvicama te im je to donijelo veliku popularnost širom Evrope, Amerike i Bliskog Istoka.

Na krilima svjetske slave Gipsy Kings su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije - grupu Nicolasa Reyesa i Andréa Reyesa. André Reyes s desetočlanim bendom nastavlja karijeru izvodeći najveće hitove iz Gipsy Kings muzičkog kataloga koje će izvesti i 21. februara u Banjaluci u dvorani Borik.

 

Osnivaču grupe GIPSY KINGS, Andréu Reyesu kao gitaristu i pjevaču pridružili su se cijenjeni muzičari kao što su Mario Reyes i Chico Castillo te zajedno stvaraju muziku koja publiku navodi na ples. Na trenutno aktuelnoj turneji “Gipsy Kings by André Reyes” oduševljavaju publiku širom svijeta svojim “Tour Gipsy Unidos” repertoarom, a rasplesaće vas i uz svjetski poznate hitove kao što su “Bamboleo”, “Volare”, “La Dona” i mnogi drugi!

Gipsy Kings by André Reyes francuska je muzička grupa čiji članovi su španskog porijekla te pjevaju na španskom jeziku. U svojoj muzici kombinuju tradicionalni flamenco, pop te druge autohtone muzičke oblike kao što je katalonska rumba.

Danas je, s više miliona prodanih nosača zvuka širom svijeta, André Reyes zahvaljujući samostalnom radu i radu u grupi, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih predstavnika flamenco rumbe.

Ovo je spektakl koji ne želite propustiti!

Prodajna mjesta na kojima se ulaznice mogu kupiti su: Trg Krajine, blagajna Sportske dvorane Borik te prostorije agencije Star Travel koje se nalaze u Ulici Jevrejska 6, po cijenama od 40 do 80 KM.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.