"Srbiji je potrebna metla”: Miloš Jovanović o “kidnapovanoj i okupiranoj državi”

“Srbija je danas kidnapovana i okupirana država, i zato je potrebna metla da počisti ceo koruptivni sistem”, izjavio je na tribini u Kraljevu jedan od lidera političkog pokreta “Metla 2020” Miloš Jovanović.

Nedeljnik / 24. Novembar 2019

On je rekao da su vladajuće partije SNS i SPS najodgovornije za takvo stanje, i da je zato danas građanima muka od politike i političara.

“Država propada, biološki kopnimo, narod smo koji nestaje. Mi više nemamo političku elitu, jer nažalost srpsku političku scenu čini polusvet. Intelektualno i moralno krajnje problematični ljudi”, rekao je Jovanović, a prenosi FoNet.

On je istakao da je kao prvu stvar potrebno promeniti način izbora, tako što bi se ubuduće poslanici birali po menu i prezimenu.

“Hoćemo čestito da se borimo, časno i stati nećemo”, zaključio je on. Član predsedništva Pokreta “Metla 2020”

Novica Antić rekao je da je 20 godina radio na suzbijanju kriminaliteta u vojsci i da je imao izuzetne ocene, sve do dolaska Aleksandra Vulina na čelo Ministarstva odbrane.

“On je izvor kriminala koji postoji u tom Ministarstvu, i ostaće upamćen da je dao otkaz predsedniku reprezentativnog sindikata. Kao vojnika su me učili da je defetizam zabranjen, i zato ćemo probuditi ljude i smenićemo ovu vlast na normalan način na izborima”, naglasio je Antić.

 

 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.