Suzana Radanović: Ne znam kako ću sutra preživjeti. Vidjećemo!

Teško je nositi se sa svim što se dešava. Ja više ne znam na koji način da objasnim ljudima kako se osjećam, neka se svako pokuša staviti na moje mjesto i sve će im biti jasno, rekla je majka Davida Dragičevića.

BUKA/M.I.D. / 11. Mart 2019

Foto: BUKA

 

I večeras je održano okupljanje građana Pravda za Davida ispred Hrama Hrista spasitelja u Banjaluci. Danas je 351. dan okupljanja građana.

Suzana Radanović rekla je da je sutra ujutru u 8 časova zakazana ekshumacija Davidovog tijela.

 

 

"Ne znam kako ću sutra preživjeti. Vidjećemo. Ne znam. Teško je nositi se sa svim što se dešava. Ja više ne znam na koji način da objasnim ljudima kako se osjećam, neka se svako pokuša staviti na moje mjesto i sve će im biti jasno", rekla je večeras Suzana i ističe da je jako teško pričati o emocijama sa kojima se nosi.

"Svako je uzeo sebi za pravo da priča o meni, Davoru i mom djetetu šta hoće", kaže Suzana.  

Grupa Pravda za Davida, kaže Suzana, ostaje u Banjaluci i dalje ima svoj cilj koji je imala od početka, a to je traženje odgovora na pitanje: Ko je ubio Davida i ostalu djecu.

 

 

David Dragičević će biti sahranjen u austrijskom gradiću Wiener Neustadt.

David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo tijelo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rječice Crkve u Vrbas.

Taj slučaj, koji nije do kraja rasvijetljen, prate mnoge kontroverze, počevši od policijske konferencije za medije, 26. marta 2018. godine.

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.