Sve je spremno za start 1. Mozzart Banja Luka maratona

Sve je spremno za start 1. Mozzart Banja Luka maratona, koji se održava u nedjelju 10.10.2021. godine. Start je sa tvrđave Kastel, a početak u 08.00h.

BUKA portal / 09. Oktobar 2021

 

Prema riječima Vladimira Seleca, direktora Mozzart Banja Luka maratona, očekuju nas četiri trke 1. Mozzart Banja Luka maraton i 10k startuju u 8h, a start 7. Banjalučkog polumaratona i 5k je u 10h. Učesnici ovogodišnjih trka su i vodeći ljudi grada Banja Luka, gradonačelnik Draško Stanivuković i predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić, koji će trčati 10K.

“Veliko je zadovoljstvo kompanije Mozzart što smo prepoznati kao partner ovogodišnjeg 1. Mozzart Banja Luka maratona, zaista je zadovoljstvo što smo generalni sponzor ove trke koja za cilj ima promociju zdravog života, ali i samog grada Banja Luka”, rekla je Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart, koja je iskoristila i priliku da svim trkačima na 1. Mozzart Banja Luka maratonu poželi sreću, te da ostvare najbolje rezultate.

Miloš Lolić, marketing manager 1. Mozzart Banja Luka maratona je zahvalio svim partnerima ovogodišnjeg 1. Mozzart Banja Luka maratona, te je naglasio da je vizual ovogodišnjeg maratona prvenstveno okrenut promociji grada Banja Luka, te da se kroz sam vizual prikazuje tvrđava Kastel, rijeka Vrbas, dajak čamac i list kestena.

Zbog vremenskih uslova ove godine se neće održati Bambini maraton, kao ni Fun run utrka, jer prije svega želimo da vodimo računa o sigurnosti i zdravlju svih naših učesnika.

Organizatori pozivaju sve sugrađane, kao i posjetioce grada na Vrbasu da im se pridruže na 1. Mozzart Banja Luka maratonu, te da bodre sve trkače, ali i da uživaju u programu i ponudi za njih na Tvrđavi Kastel.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.