SVEČANO URUČENE GLAVNE NAGRADE VELIKE NAGRADNE IGRE „UZ MOJE BRENDOVE DO GODIŠNJE POKLON KUPOVINE“

Juče je u tržnom centru Mercator Ložionička Sarajevo održano svečano uručenje glavnih nagrada velike nagradne igre „Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine“, organizovane u okviru sedmog vala kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“.

BUKA portal / 06. Januar 2021

 

Zbog uvažavanja epidemioloških mjera i situacije sa Covid-19, svečano su uručene samo najveće nagrade u iznosu od 5.000 i 3.000 KM za godišnju poklon kupovinu u Mercatoru, dok će ostalim dobitnicima biti uručene pojedinačno, tokom narednih dana u Mercator prodavnicama širom Bosne i Hercegovine.

Izuzetno sam sretan i zadovoljan jer sam dobitnik najveće nagrade Mercatorove nagradne igre. Veliko iznenađenje mi je priredio Mercator i hvala na divnoj nagradi. – Izjavio je Armin Vladavić, dobitnik nagrade od 5.000 KM za kupovinu u Mercatoru

Moja porodica i ja smo inače vjerni kupci u Mercator centrima i veoma sam sretan što smo baš mi dobitnici vrijedne nagrade. Siguran sam da ćemo nagradu iskoristiti na najbolji mogući način. – izjavio je Benin Lavić još jedan dobitnik najveće nagade.

Sretni smo da smo i ovoga puta unijeli radost u domove 110 naših vjernih kupaca, te u ime kompanije Mercator BH i svih naših partnera, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima. - Izjavila je Elma Sulejmanović, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercator BH.

Podsjećamo, u ovoj nagradnoj igri su mogli  učestvovati svi kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH,  koji su izvršili kupovinu u Mercatoru u iznosu od najmanje 30,00 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal, koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“.

Partneri u ovoj nagradnoj igri su bili omiljeni brendovi svih kupaca Mercatora, Sarajevski Kiseljak 1,5l, Sarajevsko Pivo Premium, Duel deterdžent I omekšivač, Franck Čipi Čips Chio, Munchmallow I brojni drugi.Mercator će i u sljedećim projektima nastaviti nagrađivati svoje vjerne kupce vrijednim nagradama.

 

 


Buka preporuka

Ekonomija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.