Sven Väth je prvi headlajner ovogodišnjeg Fresh Wave festivala!

Fresh Wave Festivala će se i ove godine, od 6. do 8. avgusta, održati na više festivalskih bina i ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svjetske i regionalne muzičke scene!

BUKA portal / 23. April 2020

Ovog ljeta na banjalučkom Kastelu slavićemo  zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu! 
Nismo pogriješili kada smo rekli da se radi o apsolutnoj ikoni elektronske muzike i izvođaču bez kojeg ovaj žanr ne bi imao puno smisla. Sven Väth je bez sumnje jedan od najvažnijih izvođača u industriji. Svenovi muzički počeci sežu u 80-te godine prošlog vijeka, a sa više od 30ak godina na sceni mnogo je pridonio cijelokupnom žanru techna i to kako u muzičkom tako i u biznis segmentu. Kultni Cocoon njegovo je master djelo, a fantastični setovi od Ibice, koju je proslavio, do industrijuma Berlina i to oko svijeta, učinili su Papa Svena i njegov Cocoon legendarnim! 

Nevjerovatan je uticaj ovog njemačkog DJ-a i producenta zahvaljujući onom što je radio elektronski zvuk postao je, kroz posljednjih 35 i više godina, koliko i ovaj izvođač slavi na svjetskoj sceni, dio svjetskog mainstreama.

Predstojećeg vikenda objavićemo narednog headlajnera festivala, a radi se o dvojcu koji je u proteklo vrijeme pokazao da su svjetska elektronska senzacija broj jedan! Pratite nas i saznajte više uskoro, a do tada uživajte sa nama u novom druženje putem Live Stream DJ setova na Facebook stranici festivala. 
#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima informiši se na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!
 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.