Thompson, koji je slavio klanje Srba, poručio Pupovcu da sije mržnju: Prestanite da podstičete svoj manjinski narod u Republici Hrvatskoj

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON juče je na svojoj Facebook stranici napao predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca

BUKA portal / 12. Juni 2019

Napao ga je jer je Pupovac komentirajući napad na Srbe na Braču spomenuo i pjesmu "Bojna Čavoglave" koju Thompson započinje izvikivanjem ustaškog pozdrava "Za dom spremni". 

Pupovca je, dakle, napao pjevač koji je doslovce slavio klanje Srba. 

Thompson napao Pupovca za "sijanje mržnje"

No krenimo od Thompsonovog Facebook statusa u kojem za širenje mržnje proziva Pupovca.

"Predsjednik SDSS-a, stranke koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, stranke koja je za naslovnicu svoga tjednika stavljala sliku kako srpom kolju Thompsona, Milorad Pupovac, gostovao je u N1 Newsroomu i komentirao incident na otoku Braču u Supetru. Ni manje ni više, ustvrdio je kako je Thompson i njegova pjesma iz Domovinskog rata "Bojna Čavoglave" najveći krivac što se je taj incident u Supetru dogodio. Također je ustvrdio kako se domoljubno pjevanje uvijek završi s aktima nasilja.

Mi mu poručujemo: Prestanite sijati mržnju i govoriti laži kao i izluđivati u prvom redu svoj vlastiti narod, prestanite poticati svoj manjinski narod u Republici Hrvatskoj na mržnju prema Hrvatima, našoj kulturi, vjeri i običajima jer vjerujemo da je i njima dosta patnje i laži od takvog četnikovanja i manipuliranja. Prestanite s kaznenim djelima kao što ste to radili pozivajući naslovnicom u vašem tjedniku na klanje Thompsona. Takvih promicatelja mržnje je bilo krajem osamdesetih i početkom devedesetih, a sjetite se samo vašeg prethodnika, zločinca koji vam je osnovao stranku i shvatit će te kako takva mržnja nikome pa ni vašem narodu ništa dobro ne donosi, osim naravno pojedincima koji se bave etno biznisom kao što si ti Milorade", stoji u statusu koji potpisuje Menadžment Marka Perkovića Thompsona. 

Thompson, dakle, Milorada Pupovca optužuje za "sijanje mržnje". 

Isti onaj Thompson koji je opjevao ustaške logore Jasenovac i Staru Gradišku te slavio klanje Srba.

Preuzeto sa Index.hr


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.