Tragedija: Manekenka se slikala na rubu litice i pala u provaliju od 30 metara

Navodno je željela snimiti izlazak sunca.

BUKA portal / 14. Januar 2020

 

Mlada britanska manekenka u nedjelju ujutro pala je sa litice u Australiji i poginula. Madalyn Davis (21) umrla je odmah nakon pada s litice visoke 30 metara u rezervatu Diamond Bay oko 6.30 ujutro. Navodno je željela snimiti izlazak sunca.

Djevojka je noć prije tragedije bila na partiju u Vaucluseu, u istočnom predgrađu Sydneya. Pred jutro je sa sedmero poznanika odlučila pogledati izlazak sunca na popularnoj lokaciji. Pretpostavlja se, piše Daily Mail, da se Madalyn popela na ogradu kako bi sjela na kraj litice jer je željela snimiti selfie.

Koliko je mjesto opasno govori podatak da je tamo poginula turistica i u kolovozu. Također se survala u provaliju, piše Jutarnji list.

Hitna pomoć došla je ubrzo, a tijelo nesretnice pronađeno je u vodi tek četiri sata kasnije.

Britanka je stigla u Australiju krajem prošle godine, a prije toga je putovala po Tajlandu.

Njezina majka je bila u stalnom kontaktu s njom, a kad joj se kćer te nedjelje nije javljala, napisala je objavu na društvenoj mreži gdje je zamolila pomoć.

“Je li netko vidio Maddie? Nikako ne mogu doći do nje. Molim vas javite mi ako je netko bio s njom prošle noći?”, napisala je zabrinuta majka, koja kao da je slutila nesreću.

Brojni prijatelji djevojci ostavljaju oproštajne riječi na Instagram profilu.

“Maddie je bila presretna u Australiji i provodila se kao nikada. Bila je duša zabave, uvijek nasmijana i spremna za avanturu… Falit ćeš nam, anđele!”, napisala je jedna njezina prijateljica.


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.