Tragedija u Novom Sadu: Student iz BiH smrtno stradao prilikom pada sa zgrade

Mladić, čiji identitet zasada nije poznat, prema riječima očevidaca, u jednom trenutku je, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo

BUKA portal / 15. Januar 2020

printscreen

Dvadesetčetvorogodišnji mladić izgubio je život danas nešto prije 15 sati, kada je, iz još neutvrđenih razloga, pao sa krova sedmospratnice u Novom Sadu, na Bulevaru oslobođenja.

- Naša ekipa je izašla na lice mesta, ali smo, nažalost, samo mogli da konstatujemo smrt mladića, kazala je Ivana Ramović, portparolka Službe hitne pomoći Novi Sad.

Nepoznato je da li je mladić stanar zgrade ili je tu kod nekoga došao, ili je sa namjerom ušao u tu zgradu kako bi skočio sa nje. Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu. Na sebi nije imao gornje dijelove odjeće, već samo donji dio trenerke.

Mladić, čiji identitet zasada nije poznat, prema riječima očevidaca, u jednom trenutku je, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo. Nakon par sekundi, uhvatio se rukama za krov, a tijelo je spustio.

- Možda je tako bio desetak sekundi, a onda je pao na stakleni krov između prolaza koji vodi do ulaza u zgradu, kaže jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je student iz Bijeljine, piše Kurir.rs.


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.