Tražite savršen poklon? Iskoristite pogodnosti Shopping Fest-a u Alma Ras buticima

Tokom mjeseca decembra, Alma Ras za svoje kupce je pripremila niz iznenađenja, u okviru tradicionalnog Alma Ras i Manners Shopping Fest-a.

BUKA portal / 05. Decembar 2018

Zakoračili smo u mjesec ispunjen srećom, radošću i toplim emocijama zahvaljujući nadolazećim praznicima. Tokom mjeseca decembra, Alma Ras za svoje kupce je pripremila niz iznenađenja, u okviru tradicionalnog Alma Ras i Manners Shopping Fest-a. Pomno odabran asortiman potražite po nižim cijenama do 30% počevši od Basic komada, preko ekskluzivnih, pa do posebno izrađenih modela za praznične prilike. Olakšajte sebi vječnu dilemu oko izbora savršenog poklona, te iskoristite ovu priliku da pokažete poštovanje ili ljubav nekome.

Popularna Happy linija za cijelu porodicu uljepšat će i ove praznike, te u vaš dom unijeti euforično raspoloženje.  Praznične poruke Happy Holidays, prigodne boje, te pahulje kao motiv, dominiraju i krase modele ove linije. Ne prepuštajte sve slučaju, pripremite idealan kutak za fotografije, kako bi kasnije uživali u uspomenama koje one pružaju.

Drage dame, za proslavu najluđe Novogodišnje noći, očekuje vas donje rublje u tradicionalnoj crvenoj boji. Naravno, ako vaše donje rublje, ipak, ne izlazi iz okvira basic boja, u Alma Ras buticima možete pronaći raznolike modele u klasičnim bojama.

Ukoliko se odlučite za glamoruzni početak godine, savršen praznični dašak luksuza donijet će party linija u obliku metalik plisea. Zavodljiv look postignite za tren oka! Vjerujemo da će modeli ove linije, u trenu, osvojiti ljubiteljice chic stila.

Svakako, savjetujemo vas da iskoristite Shopping Festival i kupujete po cijenama nižim do 30%, a koji vas asortiman baš u ovoj sedmici očekuje, potražite na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners . U ovom mjesecu očekuje vas i jedinstveni Alma Ras projekat „Pidžama party“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PR


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.