Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama i poručili: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'

Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide

Dubrovački dnevnik / 12. Juni 2019

Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide

Naime, kako doznaju iz pouzdanih izvora, nekoliko muškaraca dočekalo je konobara s "fantomkama" navučenima preko lica te su mu poručili "da ima 24 sata da napusti Dubrovnik", što je on i učinio.

Po Dubrovniku se čuju priče i da je proboden nožem, ali takvo što se nije dogodilo iako su napadači navodno imali nož sa sobom.

Svakako, iako se radi o nečemu jako ružnome, treba reći da ovaj događaj ne mora nužno imati nacionalisitički prizvuk nego je moguće da je riječ o navijačkoj nesnošljivosti jer je napadnuti konobar navijač Crvene zvezde.

On je na ruci imao tetovažu navijačke skupine Delije koju je skrivao zavojem. No, o njegovoj navijačkoj pripadnosti očito se pročulo, a to je zasmetalo i muškarcima koji su ga napali.

Otišao iz grada

Kako se može čuti, radi se tu o mladiću koji nije nacionalist, odnosno koji nije imao nikakve nacionalističke ispade. Kako je izvor Dubrovačkog dnevnika potvrdio, radio je on i u Zagrebu kao konobar te nikada nije imao problema.

Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

Očito, mladić je smatrao da bi takvo što bilo uzaludno te se jednostavno odlučio pokupiti iz Grada, piše Dubrovački dnevnik. Vrlo neugodno iskustvo doživio je nedavno u Gružu u Dubrovniku sezonski radnik iz Trebinja. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, ovaj 34-godišnji konobar, čiji su podaci poznati redakciji, zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu napadnut je tijekom noći od skupine muškaraca. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide.

 

Izvor


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.