Trudnici amputirana i druga noga, vozač koji ju je udario kod Čakovca bio je pijan

Trudnici stradaloj u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 21 sat dogodila u naselju Kuršanec kod Čakovca, jutros je amputirana i druga noga.

BUKA portal / 17. Juni 2019

Foto: Ilustracija

 

Stravične su to posljedice naleta automobila, kojim je upravljao 38-godišnji vozač, na 21-godišnju pješakinju. Ona je od siline udarca u nesreći ostala bez noge. Druga joj je noga amputirana u bolnici, potvrđeno nam je jutros.

"Nažalost, stradaloj ženi je amputirana i druga noga, to je informacija od jutros. Jedna noga joj je stradala u nesreći, a nažalost druga joj je amputirana tijekom operativnog zahvata", rekao je za Index glasnogovornik međimurske policije. 

Muškarac je nesreću izazvao pod utjecajem alkohola od 1,06 promila. Uslijed neprilagođene brzine izletio je automobilom izvan kolnika i naletio na trudnu 21-godišnjakinju.

Kako doznajemo, policija trenutno ispituje muškarca od kojeg pokušava doznati još neke informacije o nesreći, a provode se i vještačenja. 

Njima bi se, između ostalog, trebalo utvrditi i je li vozilo kojim je muškarac naletio na  21-godišnjakinju bilo ispravno. 

Index


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.