U pucnjavi u Splitu ranjen osuđeni ubica Marko Bekavac

Sinoć oko 21:40 sati u Splitu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen osuđeni ubica Marko Bekavac. Zbog pucnjave i ranjavanja priveden je A. O.

BUKA portal / 05. Decembar 2018

Prema prvim informacijama, muška osoba ustrijeljena je u predjelu vrata i prevezena je u KBC Split na pružanje ljekarske pomoći. 

"Nakon toga ćemo znati više o težini zadobivenih povreda", kazala je službenica za informiranje Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske, piše Jutarnji.hr.

Neslužbeno se saznaje da je do sukoba došlo na parkingu, a nastavio se ispred zgrade. Istražitelji na te dvije lokacije traže čahure i druge forenzičke dokaze.

Iako se čeka službena potvrda, hrvatski mediji pišu da je ranjen 28-godišnji Marko Bekavac koji je odranije poznat policiji. U maju ove godine upucao ga je Ivan Giljanović. Bekavac je inače i vlasnik vloga (videobloga) pa sam za sebe u snimkama postavljenim na društvenim mrežama kaže da je "devet godina proveo zatvoren, od popravnog doma do zatvora, psihijatrije i nešto kratko i u komuni".

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došla Slobodna Dalmacija, postoji sumnja da je A. O. odgovoran za ranjavanje Bekavca, a policija ga je pronašla na Visokoj, gdje se ranjavanje dogodilo.

Bekavac je kao 17-godišnjak 2008. nožem ubio 21-godišnjaka na Bačvicama za šta je bio osuđen na pet godina maloljetničkog zatvora.

 

 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.