U Splitu napadnuti igrači Crvene zvezde, jedan se spasio skokom u more

Radi se o igračima vaterpolo kluba Crvena zvezda koji su danas trebali igrat s Mornarom u Splitu, ali su se nakon incidenta i policijskog postupanja vratili u Beograd.

BUKA portal / 09. Februar 2019

ČETVORICA igrača u majicama Crvene zvezde napadnuta su u popodnevnim satima u Splitu. Sjedili su u kafiću na Rivi u trenirkama Zvezde, kada im je prišla skupina mladića. Tražili su da skinu Zvezdine trenirke, a onda su ih krenuli naguravati i tući. Trojica igrača su pobjegla, a jedan se spasio skokom u more.

Radi se o igračima vaterpolo kluba Crvena zvezda koji su danas trebali igrat s Mornarom u Splitu, ali su se nakon incidenta i policijskog postupanja vratili u Beograd.

Policija je u 13:40 dobila dojavu da je na Rivi napadnuta jedna osoba. Tragaju za petoricom napadača koji su zvezdašu nanijeli nekoliko udaraca. Ozlijeđenom je ponuđena liječnička pomoć, ali ju je odbio.
 

Ugrađeni videozapis

Mario Jurič@JuricNovaTV

VIDEO: Napadnuti igrač VK Crvena zvezda u Splitu. Oko njega su bili građani. Policija ga je ubrzo odvela. @DNEVNIKhr

5

 

Srpski mediji prenose da su među napadnutima Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj koji je skočio u more.

"Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje”, kazala je za Hinu Željka Radošević iz splitske policije.


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.