Uhapšeni spovedeni u Tužilaštvo: Preprodavali marihuanu, kokain, hašiš i ekstazi u Banjaluci

Uhapšeno osam lica

BUKA/M.I.D. / 18. Juni 2019

Foto: BUKA

 

Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, od strane Policijske uprave Banja Luka danas je dostavljen  izvještaj protiv osam (8) osumnjičenih lica: Ozren Savić rođen 1991. godine iz Banja Luke, Draško Romić, rođen 1992. iz Banja Luke, Dušan Babić, rođen 1971.godine iz Banja Luke, Igor Radošević, rođen 1976.godine iz Banja Luke, Aleksandar Savić, rođen 1989.godine iz Banja Luke, Darko Vrančić,  rođen 1983.godine iz Banja Luke, Stefan Pavlović rođen 1991. iz Banja Luke i Marka Mihajlovića, rođen 1990.godine iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili  krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 207. stav 3. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

"Osumnjičena lica su lišena slobode u okviru nastavka zajedničke akcije naziva „Klub dva“,Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijske uprave Banja Luka. U proteklom vremenskom periodu do dana 17.06.2019.godine, osumnjičena lica su od za sada nepoznatih lica, vršili nabavku i preprodaju supstanci koje su proglašene za opojne droge (marihuana,kokain, hašiš i ekstazi) korisnicima na području Grada Banja Luka", rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Osumnjičena lica su sprovedena radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. Nakon ispitivanja osumnjičenih lica, u nastavku postupka istrage tužilac će odlučiti o stavljanju  prijedloga za  određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obavještena.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.