Užas u Gradiški: Muškarac vojnim bajonetom izbo komšije

Stojadinović je sinoć majci rekao da ide ubiti prve komšije i zatim je uzeo vojni bajonet i uputio se prema njihovoj kući

BUKA portal / 14. August 2019

Alen Stojadinović (41) uhapšen je sinoć nakon što je vojnim bajonetom u selu Kruškik kod Gradiške pokušao ubiti komšije Milovana (72) i Miru (69) Ljoljić, potvrđeno je za portal Srpskainfo.

 

Portparol Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović rekla je za portal Srpskainfo, navodeći inicijale, da se pokušaj ubistva desio oko 19.30 časova.

 

- Povrijeđenim osoba je ljekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Gradiška. Obavljen je uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac - rekla je Divljanović.

 

Kako Srpskainfo saznaje Stojadinović je sinoć majci rekao da ide ubiti prve komšije i zatim je uzeo vojni bajonet i uputio se prema njihovoj kući.

 

- Majka je odmah reagovala i zvala policiju, međutim on je uspio ubosti Miru bajonetom u grudni koš i nanijeti joj nekoliko posjekotina. Dok se borio sa Stojadinovićem i Milovan je zadobio više posjekotina po ruci - rekao je izvor blizak portalu Srpskainfo.

 

On je pojasnio da su tada došli policajci koji su savladali i uhapsili Stojadinovića.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.