Večeras humanitarno donatorsko veče: "S ljubavlju hrabrim srcima"

Večeras će biti održano sedmo donatorsko veče u okviru akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".

BUKA / 27. Decembar 2016

Za izgradnju Centra za prevenciju razvojnih teškoća "Za majku i dijete" potrebno je 1.300.000 KM, a dodatna sredstva potrebna su za opremanje i registraciju.

Iz Kabineta predsjednika, koji je i Pokrovitelj manifestacije,  biće uplaćeno 700.000 KM namijenjenih za izgradnju Centra, a potrebno je još 600.000, koliko se očekuje da bude prikupljeno večeras.

Grad Banjaluka obezbijedio je zemljište za izgradnju na Kočićevom vijencu.

Donatorsko veče biće održano u Administrativnom centru Vlade sa početkom u 20 časova.

Istovremeno, na Trgu Republike, odnosno na platou ispred zgrade RTRS-a, počeće humanitarni koncert na kojem će nastupiti domaći i regionalni muzički izvođači- Željko Јoksimović, Leksington bend, Lukijan Ivanović, Miligram, Riblja čorba, Željko Vasić, Nikola Rokvić i Dragana Mirković.


Istovremeno je otvoreni i humanitarni broj 1412, na koji možete svi nazvati i donirati 1 KM.


Kampanja „S ljubavlju hrabrim srcima“ usmjerena je ka zajedničkom doprinosu institucija i privredne javnosti Republike Srpske izgradnji Centra za prevenciju razvojnih teškoća, ali je njen značaj daleko veći.

 

Posebno je važno da kampanja usmjeri pažnju javnosti na izazove s kojima se suočavaju roditelji i djeca s poteškoćama u razvoju kao i da dodatno informiše javnost o opasnostima i mogućnostima prevazilaženja poteškoća u razvoju


Direktan prenos biće na RTRS-u i ATV-u.

 

 

 


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.