Velika potraga u Njemačkoj: Djevojčica je bila sa porodicom na planini u šumi. Izgubio joj se svaki trag

Izgubio joj se svaki trag. Julija je visoka 140 cm i Ima plavu kosu do ramena. Odjevena je u plavu jaknu, tamne hlače, ružičasti šal i crvene cipele

BUKA portal / 12. Oktobar 2021

Foto: Ilustracija

 

Više od 130 policajaca i spasilaca iz Njemačke i Češke traži 8-godišnju Juliju S. koja je nestala u nedjelju dok je s obitelji planinarila u Bavarskoj.

Prema policijskom priopćenju, djevojčicu traže u pograničnom području između Njemačke i Češke.

 Obitelj iz Berlina je bila na godišnjem odmoru u Waldmünchenu, u okrugu Cham, u Bavarskoj. U nedjelju su pješačili u šumi na planini Cherchov koja je najviša planina na njemačko-češkoj granici. Put do vrha planine vodi strmim šumskim stazama. Na jednoj takvoj stazi je bila berlinska obitelj kada je 8-godišnjakinja iznenada nestala, šiše Fenix magazin.

"Obitelj s dvoje djece i nećakom je bila na pješačenju u šumi. Djeca su se igrala i udaljavala od roditelja. Kako ih roditelji nisu mogli pronaći obavijestili su spasioce. Pronađen je sin i nećak bračnog para, ali 8-godišnjoj Juliji još nema traga. Učinit ćemo sve da pronađemo djevojčicu", rekao je glasnogovornik policije u Oberpfalzu.

Policija je objavila i opis djevojčice i mole stanovnike neka nazovu broj za hitne slučajeve 110 ako imaju bilo kakvu informaciju koja bi ih mogla dovesti do djevojčice.

Julija je visoka 140 cm, vitke je tjelesne građe. Ima plavu kosu do ramena. Odjevena je u plavu jaknu, tamne hlače ima ružičasti šal i na nogama crvene cipele.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.