Vučić odgovorio da li je N1 kriv za njegov iznenadni odlazak u bolnicu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije odgovorio u vezi sa tvrdnjama da N1 ima veze sa pogoršanjem njegovog zdravlja

BUKA portal / 19. Novembar 2019

Novinar N1 ga je upitao da prokomentariše tvrdnje kako N1 ima veze sa njegovim odlaskom u blnicu i pogoršanjem zdravstvenog stanja, a što su sugerisali prorežimski mediji u Srbiji.

"Biću otvoren, nikakve veze čovek sa vaše televizije ima sa mojom bolešću. Ja sam hronično bolestan. Ja sam i danas bolestan i pod terapijom celodnevnom i to nema veze sa tim. Nikakve veze nema N1 sa mojom bolešću. Smeta mi kada neko kaže nemoj da se baviš ovim poslom ako ne možeš da odgovaraš na teška pitanja. Ja se radujem pitanjima, lakše mi je da odgovaram na laži. To sa N1 nema nikakve veze. Šta da radim. Nisam neko ko je dobrog zdravlja. Nijednog sekunda nisam rekao da je neko od vas kriv. Neću da se saglasim sa jezivom kampanjom koja se kod vas vodi protiv mene i protiv Suzane Vasiljević. Što se mene tiče vi ste uvek dobro došli. Nikakve vi veze nemate. To je moja priroda i to što nisam uzimao terapiju" rekao je on. 

Vučić je odgovorio i na pitanje Tanjuga o tome da li će odgovarati na teška pitanja nvinar ai urednika Vremena, N1 i slično..

" Nikada nisam bežao od pitanja ona mi pružaju veliku priliku da raskrinkam neistine pojedinih medija i laži protivnika.  Suština uspeha je u tome. Nisam nikada bežao od toga, nisam skrivao teme, nisam se sakrivao. Zahvaljujući istini i argumentaciji sam uvek pobedjivao. Rastavljajuci na sastavne dijelove sam pokazivao koliko mi je savest čista i koliko su besmisleni napadi" rekao je on.

Podsjetimo da je, nakon informacije o tome da je Aleksandar Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, uslijedila kampnja protiv N1 i novinara te kuće Miodraga Sovilja jer je svojim pitanjima "doprinio" pogoršanju zdravstvenog stanja predsjednika Srbije.

Novinarska udruženja zatražila su odbranu novinara N1.

 

 


 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.