Vukanović oštro: Očito da smatraju da sam marginalac i nepotreban, da bez mene mogu srušiti Dodika i režim

Poslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović uputio je oštre kritike opozicionim liderima SDS Mirku Šaroviću i Branislavu Borenoviću zbog jučerašnjeg sastanka i razgovora u vezi narednih koraka opozicije i zajedničkog učešća na predstojećim izborima

BUKA / 11. Januar 2021

- Očito da smatraju da sam marginalac i nepotreban, da bez mene mogu srušiti Dodika i režim, ali bojim se samo da se ne presaberu i ne naprave račun bez krčmara - poručio je Vukanović.

Naglašavajući da voli da se bori bez kompromisa i zadrške sa mafijom na vlasti, Vukanovič je kazao da ne kalkuliše i ne taktizira.

"Dosta sam se ja uzmicao za opštu stvar i stavljao glavu na panj, tamo gdje niko drugi ne bi stavio nogu, i sigurno sam, ako ništa drugo, zaslužio maksimalno poštovanje i uvažavanje, bar onakvo kakvo imam u narodu, od Prijedora i Šamca do Trebinja", kazao je Vukanović.

"Tačno je da ja volim da se borim bez kompromisa i zadrške sa mafijom na vlasti, da ne kalkulišem i ne taktiziram, ali dosta sam se ja uzmicao za opštu stvar i stavljao glavu na panj, tamo gdje niko drugi ne bi stavio nogu, i sigurno sam, ako ništa drugo, zaslužio maksimalno poštovanje i uvažavanje, bar onakvo kakvo imam u narodu, od Prijedora i Šamca do Trebinja" napisao je Vukanović.

Podsjetimo juče je u Banjaluci održan prošireni sastanak opozicije, SDS-a i PDP-a, na kome su bili gotovo svi opozicioni poslanici u Republici Srpskoj, ali ne i Nebojša Vukanović.
 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.