Zabilježeno u BiH: Dobio 69.000 KM u kladionici, novac nije isplaćen! Uključila se policija

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je jedna osoba osvojila 69.000 KM na aparatu za igre na sreću u sportskoj kladionici, te da odgovorno lice u kladionici neće da mu isplati novac uz obrazloženje da je došlo do greške

BUKA portal / 08. Oktobar 2019

Foto: Ilustracija

 

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je jedna osoba osvojila 69.000 KM na aparatu za igre na sreću u sportskoj kladionici, te da odgovorno lice u kladionici neće da mu isplati novac uz obrazloženje da je došlo do greške, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Ovaj slučaj dogodio se juče oko 14.30 časova u sportskoj kladionici na Sokocu.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na mjestu događaja i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat radi vještačenja, kao i preduzimanja drugih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

Policija iz Trnova je prilikom kontrole putničkog automobila smart, kojim je upravljao Nj.R. iz Goražda, utvrdila da se samo na prednjem dijelu automobila nalazi registarska oznaka koja ne pripada navedenom autu, kao i da je registracija istekla.

U saopštenju je navedeno da je Nj.R. kontrolisan juče u 09.45 časova na području opštine Trnovo.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Nj.R. će biti dostavljen izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu posebni slučajevi falsifikovanja isprava.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.