”Zakolji srpsku djecu” na bilbordu Milorada Pupovca: Novi incidenti u Zagrebu

Plakat SDSS-a za evropske izbore u Zagrebu je išaran užasnom porukom ”zakolji srpsku djecu”

BUKA portal / 15. Maj 2019

Predizborni plakat Samostalne demokratske srpske stranke s likom Milorada Pupovca za predstojeće europske izbore na križanju Vukovarske i Savske ulice uništen je iznimno degutantnim grafitom, koji upravo potvrđuje sve ono na što lice s plakata upozorava.

 

Naime, uz ustaške simbole crnim sprejem ispisano je "Zakolji srpsku djecu" i "Ubi Srbina". Stoga, cijela kampanja u kojoj SDSS kroz slogan "Kako je biti Srbin u Hrvatskoj" dobiva dodatni smisao.

"Zagreb, moj grad. Grad moje djece, mojih studenata i mojih prijatelja. Grad koji mi je dao koliko i moji roditelji. Grad kojem dajem koliko djeca mogu dati roditeljima. Ovo nije poruka mojeg grada. Zagreb je и Загреб!", napisao je Milorad Pupovac naFacebooku.

Nešto oštriji bio je SDSS...

"Koliki bijednik trebaš biti da ovo napišeš? “Zakolji srpsku djecu” i “Ubi Srbina”, poručuje nam “nepoznati počinitelj” i ljubitelj ustaštva u Zagrebu, na križanju kod Zagrepčanke. Neće nas preplašiti! Izići ćemo na izbore i glasati za listu 24 i ljude koji će se boriti protiv ljudi koji bi djecu ponovo klali..."

Nije to jedini incident, SDSS konstantno objavljuje fotografije s uništenim plakatimana kojima piše "Za dom spremni", "Srbe na vrbe", "Govna srpska"...

Vijesti.hr


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.