Korisnik: Milovan Matić
Vučić, Čović, Dodik… Mostar, ekonomija: Susreti bez rezultata. Sajam taštine u službi političke promocije
Sastanak Vučić, Čović, Dodik… Mostar, ekonomija: Susreti bez rezultata. Sajam taštine u službi političke promocije „Ovakvi sastanci i svi ti ekonomski forumi su postali neka vrsta promotivnog akta određenih političara, a manje susreti koji treba da imaju vrlo jasne i konkretne rezultate.”
DODIKOVE DIMNE BOMBE: Mi živimo od rada, stiže novih 50 miliona i ekonomski procvat
Rebalans DODIKOVE DIMNE BOMBE: Mi živimo od rada, stiže novih 50 miliona i ekonomski procvat Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavljuje nove milione i to iz redovnih prihoda, dok za opoziciju sve ovo miriše na još jednu prevaru i otimačinu od naroda zarad friziranja ekonomske realnosti.…
DVOLIČNOST DODIKA I NJEGOVE EKIPE: 12 godina pustoše Republiku Srpsku, pa se sad sjetili da je grade
Sporazum DVOLIČNOST DODIKA I NJEGOVE EKIPE: 12 godina pustoše Republiku Srpsku, pa se sad sjetili da je grade Vlast u Republici Srpskoj se nakon 12 godina uništavanja privrede, otimanja od naroda, urušavanja institucija, krađe, nepotizma… odlučila građanima ponudi bolju budućnost.
ROBIN HUD PETROVIĆ: Prkosi zakonima RS, "OTIMA" OD BOGATIH i daje siromašnim
TREBINJE ROBIN HUD PETROVIĆ: Prkosi zakonima RS, "OTIMA" OD BOGATIH i daje siromašnim Oštro se suprostavivši zakonima i Ustavu Republike Srpske, gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je u posljednjih godinu dana hrabro "otimao" od bogatih i davao sirotinji.
Leotar, bistra Trebišnjica, miris mora... i SNSD pod maskama
BUKA u Hercegovini Leotar, bistra Trebišnjica, miris mora... i SNSD pod maskama Trebinje - grad koji od vas traži da u njemu uživate; Koji vas tjera da ga volite; Da o njemu sanjate i samo lijepo govorite.
Nezaposleni ekonomisti poručili: Ministre, obrati pažnju na upisnu politiku prnjavorske srednje škole!
Prnjavor Nezaposleni ekonomisti poručili: Ministre, obrati pažnju na upisnu politiku prnjavorske srednje škole! Umjesto da uskladi upisnu politiku sa potrebama tržišta grada Prnjavora, JU Centar srednjih škola „Ivo Andrić“ iz ovog grada ponovo planira da najveći broj učenika školuje za zanimanja za koja već sada…
BIBLIOTEKAR PO POLITIČKOJ LINIJI Ministar “šteli” posao za odbornika DNS-a?!
Šipovo BIBLIOTEKAR PO POLITIČKOJ LINIJI Ministar “šteli” posao za odbornika DNS-a?! Biblioteka u Šipovu, na insistiranje ministra prosvjete Dane Maleševića, zaposlila je odbornika DNS-a na mjesto bibliotekara, iako nije imao potrebne kvalifikacije.
SNSD KONTRA ZDRAVOG RAZUMA: Majkić, Košarac, Marković... udruženi protiv interesa naroda
Parlament BiH SNSD KONTRA ZDRAVOG RAZUMA: Majkić, Košarac, Marković... udruženi protiv interesa naroda Onemogućavanje neragularnosti na izborima - PROTIV; Povećanje akciza - ZA; konstitutivnost Srba u FBiH - PROTIV... Ovako su u prethodnih nekoliko sjednica Parlamenta BiH glasali poslanici SNSD-a.
Kako su firme kontroverznog biznismena Slavka Bojića pripremale milionski posao sa radarima u RS?!
OTKRIVAMO Kako su firme kontroverznog biznismena Slavka Bojića pripremale milionski posao sa radarima u RS?! Ministri unutrašnjih poslova i finansija Dragan Lukač i Zoran Tegeltija navodno su “režirali“ jednu od najvećih tenderskih prevara u RS i to uz pomoć provjerenih saradnika za "mutne" poslove Slavka Bojića…
POTVRĐENO - POSTOJE DVA DODIKA: Predsjednik RS i građanin, podvojena ličnost sa dvojnim prebivalištem
Dvostruki život Milorada Dodika POTVRĐENO - POSTOJE DVA DODIKA: Predsjednik RS i građanin, podvojena ličnost sa dvojnim prebivalištem Jednim dupetom na dvije stolice. Ovako bi se mogla opisati apsurnda situacija prema kojoj predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istovremeno živi i u Beogradu i u Laktašima.
Udruženi poduhvat države i švercera: „Cheap white“ cigarete za 2 marke i propale fabrike
Duvanska industrija Udruženi poduhvat države i švercera: „Cheap white“ cigarete za 2 marke i propale fabrike U vrijeme kad među pušačima sve češće primjećujemo neobične cigarete, bez markice, počele su da se pojavljuju i vijesti o gašenju fabrika duvana u BiH.
PRIJAVITE SE - POSAO IZ SNOVA: Samo u RS, radite 36 dana u godini za 42.000 KM
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA PRIJAVITE SE - POSAO IZ SNOVA: Samo u RS, radite 36 dana u godini za 42.000 KM U Republici Srpskoj postoje ljudi koji za 36 dana rada zarade nevjerovatne 42 hiljade maraka.
DODIK SKUPLJA GLASOVE PO SVIJETU: Kako se Forum dijaspore pretvorio u stranački miting
FORUM DIJASPORE DODIK SKUPLJA GLASOVE PO SVIJETU: Kako se Forum dijaspore pretvorio u stranački miting Na Forumu dijaspore koji je iza nas, počevši od Dodika pa nadalje, nikom nije ni bio naum da privoli Srbe rasute po svijetu da investiraju kapital u svoju rodnu zemlju, već glasove.
GRAD SA ROKOM TRAJANJA: Život se dešava negdje drugdje za ove ljude
BUKA U HERCEGOVINI - Gacko GRAD SA ROKOM TRAJANJA: Život se dešava negdje drugdje za ove ljude Kad pomislite na Gacko, malo mjestašce u Istočnoj Hercegovini, teško da vam može pasti na pamet bilo šta osim džinovske termoelektrane. I to sa razlogom, jer se upravo oko te termoelektrane i vrti sve…