<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fotograf kojeg djevojka vodi za ruku po svijetu ponovo oduševio sve (FOTO)

Nalog Murada Osmana na Instagramu ove godine je postao viralan, zahvaljujući lijepim i inspirativnim fotografijama iz Serije “Folow me” (prati me), ali prije svega zbog prisustva njegove prelijepe devojke Natalije Zaharove, koja ga na ovim snimcima vodi za ruku širom Zemljine kugle.

27. decembar 2013, 12:00

Ali, na najnovijim fotografijama, čini se da su snimci još fascinantniji, a Natalija još zavodljivija, ako je to uopšte moguće. Posmatrač, pogotovo ako je muškog pola, prosto poželi da se i sam nađe tamo, vođen za ruku od tako zanosnog bića, ili bar da jednog dana krene njihovim stopama i da posjeti sva ta predivna mjesta.

“Madrid je nesumnjivo jedan od kulturno i istorijski najznačajnijih gradova”, kaže Murad.

 U Istanbulu je Natalija vodila kroz mnoge gradske četvrti gdje ih je talentovanog fotografa fascinirao kontrast raznobojnih kuća.

U Majamiju su iskoristili plažu Majami Bič i toplo, ali vetrovito vrijeme.

Na putovanju u London, gdje su dali intervju za NBC taleviziju, slikali su se na čuvenom peronu 9 3/4 na stanici King Kros, gdje nakon filmova o Hariju Poteru “svako može da se osjeća kao čarobnjak”.

Sad je Murat doveden u džamiju sultana Ahmeda u Istambulu, poznatoj kao “Plava džamija”.

Evo ih onda u kristalnoj palati u Madridu, fantastičnoj građevini svoj od stakla, kraj jezera u sred parka Retiro.

Njujork, jedno od najfascinantnijih mjesta na svijetu, uvijek je inspirativan za dobre fotografije.

Čuvena Vila Versaće u Majamiju, u kojoj je par imao svoju prvu umjetničku izložbu, u saradnji sa američkim umjetnikom Alekom Monopolijem.

Grafiti na ulicama Majamija.

Natalija, u tradicionalnoj španskoj odjeći, pozira na balkonu s pogledom na Alhambru u Granadi.

Par je u Londonu posjetio i instalaciju Leandra Erliha, koja djeluje kao da ljudi padaju sa zgrade.

Potom Natalija vodi Murada hodnicima Hotela Praktik Rambla u Barseloni, gdje pažnju možda, prije svega, privlači njena haljina.

Ovo je Monako, Zlatna obala u pravom smislu riječi

Natalija u tradicionalnoj ruskoj nošnji, vodi Murada ka Kremlju - predivan primjer drevne ruske kulture i arhitekture u Moskvi.

Džamija Sulejmanija, “zapanjujuće mjesto, prožeto duhom istorijskog i kulturnog nasleđa”.

Benidorm, grad na španskoj obali, poznat po svojim plažama i oblakoderima.

Stigli su i pred luksuzni hotel “Di Ka-eden-rok” na jugu Francuske koji je omiljeno odmaralište krunisanih glava, književnika i filmskih zvijezda.

Na Baliju, Natalija je vidjela pitona i Murad je ovjekovječio njihov susret. “Mislila sam da neće htjeti da me pusti. Već je počeo da me steže, a bio je baš ogroman”.

Vezan tekst

Djevojka ga vodi za ruku po cijelom svijetu (FOTO)