Mario Zlatinić: Moj glas može sve promijeniti

Mario Zlatinić: Moj glas može sve promijeniti

Piše: BUKA ANKETA

Povodom predstojećih lokalnih izbora u BiH, BUKA sprovodi anketu sa poznatim ličnostima u kojoj pitamo: zašto je važno izaći na izbore?

Mario Zlatinić, muzičar iz Banjaluke


"Pored toga što je vazno da čovjek ravnopravno učestvuje u stvaranju vlasti u svojoj državi jako bitno je da se uopšte i bez obzira na sve, izadje. Imam osjecaj da kad god neko ne izadje pod izgovorom: NEĆE MOJ GLAS NIŠTA PROMIJENITI, da baš taj njegov nepostojeći glas ode upravo onome koji i ne želi da se išta mijenja. Zato je po meni jako važno izaći na izbore."

 

Vezani tekst :  Banjalučki muzičari imaju problem sami sa sobom

                      Slađana Zrnić:Jedan glas može promijeniti stvar!

 

                    Damir Imamović: Hajde da političare držimo za riječ!

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
“Riješio sam političku dilemu na vrlo direktan način: ja ne glasam. Na dan kada su izbori ostajem kući. Čvrsto vjerujem da oni koji glasaju nemaju pravo da se žale. No neki ljudi će reći da je upravo suprotno. Vele: “Ako ne glasaš, onda nemaš pravo da se žališ”, ali tu nema logike. Glasanjem biraš nepoštene, i nesposobne političare, a onda oni odu u svoje kabinete da zajebu stvar, i vi ste onda odgovorni za to što su oni uradili. Vi ste ih izabrali. Nemate pravo da se žalite tada. S druge strane, ja koji nisam napustio svoj dom tog dana, imam pravo da budem nezadovoljan jer nikako nisam odgovoran za ono šta su političari napravili, i zbog toga imam potpuno pravo da se žalim na vas i na nered koji ste napravili.”
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.